Virhe 0x8007005 ilmenee, kun kirjaudut sisään Microsoft-tiliisi Xbox Onella.

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Microsoft-tiliisi Xbox One -konsolilla:

Tapahtui virhe
Sisäänkirjautuminen epäonnistui. Yritä muutaman minuutin kuluttua uudelleen tai tarkista tilisi kirjautumalla sisään osoitteessa account.live.com. Kirjaudu sisään 0x8007005

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Yritä kirjautua uudelleenkäynnistyksen jälkeen uudelleen sisään.
Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Ratkaisu 2: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään tiliisi, sinun on poistettava se ja lisättävä se uudelleen konsoliin.

Vaihe 1: Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Tili > Poista tilejä.
  3. Valitse poistettava tili ja vahvista poisto.
    Huomautus Tilin poistoprosessi on mahdollisesti toistettava jopa viisi kertaa, jotta tili poistetaan luettelosta.

Vaihe 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Vaihe 3: Lisää tilisi uudelleen konsoliin

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Vieritä ylös ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Lisää ja hallitse.
  4. Valitse Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  6. Viimeistele asetusten mukauttaminen toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x8007005 ilmenee, kun kirjaudut sisään Microsoft-tiliisi Xbox Onella." vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?