Virhe 0x80073CF0 ilmenee, kun yrität ostaa tai käynnistää pelin tai sovelluksen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität ostaa jotakin tai käynnistää pelin tai sovelluksen:

0x80073CF0

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox One -konsolissa on ilmennyt odottamaton virhe.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Käynnistä konsoli uudelleen

Jos saat tämän virheilmoituksen, kun käytät Storea tai jotakin muuta Xbox Onen osiota, käynnistä konsoli uudelleen.

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen > Käynnistä uudelleen.
  3. Yritä uudelleen konsolin käynnistyttyä.

Ratkaisu 2: Poista peli tai sovellus ja asenna se sitten uudelleen

Jos saat tämän virheilmoituksen, kun käynnistät pelin tai sovelluksen, poista pelin tai sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen, ja yritä sitten käynnistää se uudelleen.

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset > Näytä kaikki.
  2. Korosta haluttu peli tai sovellus, paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse sitten Poista asennus.
  3. Valitse peli- ja sovellusluettelossa Valmiina asennukseen.
  4. Valitse nimike, jonka asennuksen juuri poistit, ja noudata näytön ohjeita asentaaksesi sen uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80073CF0 ilmenee, kun yrität ostaa tai käynnistää pelin tai sovelluksen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?