Virheen 0x8015DC0B ohje

Tämä sanoma tulee näyttöön, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen:

Service unavailable (Palvelu ei ole käytettävissä)

Vaikuttaa siltä, että olet alueella, jossa tämä palvelu ei ole käytettävissä.

Tähän ongelmaan ei ole ratkaisua.

Osana säännöllistä vientikäytäntöjemme tarkastelua mukautamme palvelutarjontaamme joillakin alueilla, jotta voimme varmistaa toimintamme olevan virallisten määräysten mukaista. Sen seurauksena jotkin palvelut eivät enää ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä: https://www.microsoft.com/en-us/exporting/default.aspx.

Huomautus: Tämä sivu on saatavilla vain englanniksi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virheen 0x8015DC0B ohje" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?