Virhe 0x80270300 ilmenee, kun yrität käynnistää, asentaa tai päivittää pelin Xbox Onessa

Tämä ongelma voi ilmetä sekä digitaalisissa että levypohjaisissa peleissä.

Huomautus Asentaminen levyltä ei koske Xbox One S All-Digital Editionia, jossa ei ole optista levyasemaa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista, asentaako peli päivitystä

Näet tämän viestin, jos käyttäjä yrittää käynnistää pelin, kun sitä päivitetään. Voit tarkistaa, tapahtuuko niin, toimimalla seuraavasti:

1. Siirry aloitusnäytössä kohtaan Omat pelit ja sovellukset > Pelit.
  2. Valitse Jono nähdäksesi, onko haluamasi peli asentamassa päivitystä.

Jos peli ei ole asentamassa päivityksiä, toimi seuraavasti.

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos Xbox on jumittunut, paina konsolin virtapainiketta 10 sekuntia. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen.

Jos peli ei asenna päivityksiä ja näyttöön tulee virheviesti uudelleen Xboxin uudelleenkäynnistämisen, kokeile yhtä seuraavista keinoista.

Ratkaisu 3: Nollaa Xbox pitäen pelit

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry Järjestelmä-välilehteen ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Järjestelmä > Konsolin tiedot ja sitten Nollaa konsoli.
  4. Valitse vahvistusvalintaikkunassa Nollaa ja säilytä omat pelit ja sovellukset.
  5. Avaa osittain asennetun pelin tietosivu Microsoft Storessa valitsemalla se peliluettelostasi. Suorita asennus loppuun valitsemalla Asenna.

Vaihtoehtona Xboxin nollaamiselle voit kokeilla pelisi poistamista ja uudelleenasennusta. Pelin koosta riippuen tämä voi kestää kauemmin kuin nollaaminen.

Ratkaisu 4: Poista peli ja asenna se uudelleen

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset > Pelit.
  2. Korosta peli, paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse sitten Poista asennus.
  3. Siirry Valmis asentamaan -välilehteen, etsi peli ja asenna se uudelleen.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80270300 ilmenee, kun yrität käynnistää, asentaa tai päivittää pelin Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?