Virhe 0x803F8001 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin

Näkyviin tulee seuraava viesti, kun käynnistät pelin tai sovelluksen ja meidän täytyy tarkistaa käyttöoikeudet:

Omistatko tämän pelin tai sovelluksen?
Jos sinulla on pelilevy, aseta se laitteeseen nyt. Varmista muussa tapauksessa, että olet kirjautunut sisään Xbox Liveen. Jos sinulla ei ole oikeuksia pelin pelaamiseen, osta peli Microsoft Storesta.

Jokin monista seikoista saattaa estää meitä tarkistamasta oikeuksia.

Ratkaisu 1

Jos pelaat peliä levyltä, aseta pelilevy Xbox-konsoliin. Jos levy on jo asemassa, katso Troubleshoot problems playing a disc on Xbox One (Xbox Onen levyn toisto-ongelmien vianmääritys).

Ratkaisu 2

Jos ostit tai asensit pelin tai sovelluksen Xbox Onen Microsoft Storesta (entinen Xbox Store), varmista, että olet kirjautunut sisään Xbox Liveen.

Ratkaisu 3

Jos joku toinen henkilö on asentanut pelin tai sovelluksen digitaalisesti (ilman levyä), pyydä kyseistä henkilöä kirjautumaan Xbox Liveen.

Vihje

Jos pelin omistaja asettaa tietyn Xboxin Xbox-kotikonsoliksi ( Asetukset > Mukauttaminen > Oma Xbox-kotikonsoli), kuka tahansa tämän Xboxin käyttäjä pystyy käyttämään tänne asennettuja pelejä ja sovelluksia, vaikka pelejä asentanut henkilö ei itse olisi kirjautunut sisään.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi.

Ratkaisu 4

Tämä viesti voi tulla näkyviin Xbox Liven väliaikaisen käyttökatkon vuoksi. Jos näet Xbox Live -tilailmoituksia verkossa, odota, kunnes palvelu on palautettu ja yritä sitten uudelleen.

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2018-05-21T15:04:45.7789166+00:00

Ratkaisu 5

Jos peli tai sovellus on mahdollisesti ollut käynnissä taustalla pitkään, sulje ja käynnistä se uudelleen.

Voit estää ongelmaa toistumasta lopettamalla pelin, ennen kuin siirryt Xbox One -konsolissa jonkin toisen toiminnan pariin.

Ratkaisu 6

Jos Xbox ei reagoi, käynnistä se uudelleen.

Ratkaisu 7

Jos joku muu on alun perin ostanut ja asentanut pelin ja haluat oman kopion pelistä, osta se digitaalisesti Xbox Onen Microsoft Storesta. Peliä ei tarvitse asentaa uudelleen ennen pelaamista.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x803F8001 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?