Virhe 0x803F8001 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun käynnistät pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

0x803f8001

Omistatko tämän pelin tai sovelluksen?

Jos sinulla on pelilevy, aseta se laitteeseen nyt. Varmista muussa tapauksessa, että olet kirjautunut sisään Xbox Liveen. Jos sinulla ei ole oikeuksia pelin pelaamiseen, sinun täytyy ostaa käyttöoikeus Microsoft Storesta.

Tämän virhekoodin ilmaantuminen saattaa merkitä, että käyttöoikeuksien tarkistamisessa on ongelmia.

Ratkaisu 1: Aseta pelilevy konsoliin

Jos pelaat peliä levyltä, aseta pelilevy Xbox-konsoliin. Jos levy on jo asemassa, katso Xbox Onen levyn toisto-ongelmien vianmääritys.

Huomautus Asentaminen levyltä ei koske Xbox One S All-Digital Editionia, jossa ei ole optista levyasemaa.

Ratkaisu 2: Kirjaudu sisään Xbox Liveen

Jos ostit tai asensit pelin tai sovelluksen Xbox Onen Microsoft Storesta (entinen Xbox Store), varmista, että olet kirjautunut sisään Xbox Liveen.

Ratkaisu 3: Kehota pelin omistajaa kirjautumaan Xbox Liveen

Jos joku toinen henkilö on asentanut pelin tai sovelluksen digitaalisesti (ilman levyä), pyydä kyseistä henkilöä kirjautumaan Xbox Liveen.

Vihje Jos pelin omistaja asettaa tietyn Xboxin Xbox-kotikonsoliksi, kuka tahansa tämän Xboxin käyttäjä pystyy käyttämään tänne asennettuja pelejä ja sovelluksia, vaikka pelejä asentanut henkilö ei itse olisi kirjautunut sisään.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi.

Ratkaisu 4: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Tämä viesti voi tulla näkyviin Xbox Liven väliaikaisen käyttökatkon vuoksi. Jos näet Xbox Live -tilailmoituksia verkossa, odota, kunnes palvelu on palautettu ja yritä sitten uudelleen.

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-09-24T09:27:45.7332680+00:00

Ratkaisu 5: Sulje peli ja käynnistä se uudelleen

Jos peli tai sovellus on mahdollisesti ollut käynnissä taustalla pitkään, sulje ja käynnistä se uudelleen.

Voit estää ongelmaa toistumasta lopettamalla pelin, ennen kuin siirryt Xbox One -konsolissa jonkin toisen toiminnan pariin.

Ratkaisu 6: Käynnistä konsoli uudelleen

Jos Xbox ei reagoi, käynnistä se uudelleen:

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Ratkaisu 7: Osta digitaalinen kopio

Jos joku muu on alun perin ostanut ja asentanut pelin ja haluat oman kopion pelistä, osta se digitaalisesti Xbox Onen Microsoft Storesta. Peliä ei tarvitse asentaa uudelleen ennen pelaamista.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x803F8001 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?