Virhe 0x803F8003 ilmenee, kun peli käynnistetään tietokoneessa, Xbox One S -konsolissa tai alkuperäisessä Xbox One -konsolissa.

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää peliä:

0x803F8003

Kokeile yhtä tai useampaa seuraavista toimenpiteistä sen mukaan, missä tämä virhe ilmeni.

Tietokoneessa

Jos näet tämän virheen Windows 10 ‑tietokoneessa, se tarkoittaa, että pelin ilmainen kokeilujakso on päättynyt. Jos haluat jatkaa pelaamista, osta peli Microsoft Storesta.

Lisätietoja alennushintaisista peleistä on ohjeaiheessa Tietoja pelien beetatesteistä, demoista ja kokeiluversioista.

Xbox-konsolissa

Ratkaisu 1: Tarkista tilauksen tila (esim. Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass tai EA Access)

Huomautus Games with Gold -nimikkeitä varten vaaditaan voimassa oleva Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaus tilillä, jolla Games with Gold -tarjous on alun perin lunastettu.

Voit uudistaa tilauksen seuraavasti:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.
  2. Etsi luettelosta tilaus, jonka haluat uudistaa, valitse Uudista ja toimi sitten annettujen ohjeiden mukaan.
  3. Jos et näe Uudista-linkkiä, sinun on ostettava tilaus uudelleen. Siirry Microsoft Storeen osoitteessa http://www.microsoftstore.com.

Ratkaisu 2: Yritä käynnistää peli uudelleen

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta .
  2. Paina valikkopainiketta , kun pelin ruutu on korostettu.
  3. Valitse Lopeta.
  4. Odota vähintään 10 sekuntia ja yritä käynnistä peli uudelleen.

Ratkaisu 3: Käynnistä konsoli uudelleen

Yritä ratkaista ongelma käynnistämällä konsoli uudelleen:

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, kirjaudu sisään ja yritä käynnistää peli uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x803F8003 ilmenee, kun peli käynnistetään tietokoneessa, Xbox One S -konsolissa tai alkuperäisessä Xbox One -konsolissa." vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?