Virhe 0x803f800b ilmenee, kun yrität käynnistät peliä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää peliä:

0x803f800b

Tämä tarkoittaa, että tilauksesi on vanhentunut.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista maksutietosi

Jos maksutiedoissasi on virhe, sinun on korjattava se, jotta voit jatkaa Xbox-tilauksen käyttöä.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Settings (Asetukset) > Account (Tili) > Subscriptions (Tilaukset).
  3. Valitse jokin tilauksistasi (Xbox Live Gold, Xbox Game Pass jne.).
  4. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Muuta maksutapa.
  5. Jos maksuväline on virheellinen tai ei ole ajan tasalla, valitse Lisää uusi maksutapa.

Ratkaisu 2: Maksa maksamattomat laskut

Jos sinulla on maksamaton lasku, tilauksesi keskeytetään ja lasku on maksettava kokonaan, ennen kuin tilauksen käyttöä voi jatkaa.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Settings (Asetukset) > Account (Tili) > Subscriptions (Tilaukset).
  3. Etsi käyttörajoituksen saanut tilaus ja valitse se.
  4. Valitse Maksaminen ja laskutus -kohdassa Maksa nyt.
  5. Valitse maksutapa ja toimi annettujen ohjeiden mukaan.

Yritä käynnistää peli uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x803f800b ilmenee, kun yrität käynnistät peliä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?