Virhe 0x80BD000B ilmenee, kun yrität tehdä konsolista Xbox-kotikonsolisi

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität tehdä Xbox One -konsolista Xbox-kotikonsolisi

0x80BD000B

Tämä saattaa merkitä, että sinulla on jo Xbox-kotikonsoli määritettynä tai olet ylittänyt kotikonsolin vaihtamisen vuotuisen rajan

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Vaihda Xbox-kotikonsoleja

Koska sinulla voi olla vain yksi Xbox-kotikonsoli kerrallaan, sinun tulee etsiä tämänhetkinen Xbox-kotikonsolisi ja poistettava sen määritys. Voit sitten lisätä määrityksen konsoliin, jonka haluat olevan Xbox-kotikonsolisi.

Poista ensin määritys tämänhetkisestä Xbox-kotikonsolista:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Mukauttaminen ja valitse sittenOma Xbox-kotikonsoli.
  3. Poista määritys valitsemalla Poista Xbox-kotikonsoli-asetus tästä konsolista.

Voit nyt määrittää konsoliin, jonka haluat olevan Xbox-kotikonsolisi:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Mukauttaminen ja valitse sittenOma Xbox-kotikonsoli.
  3. Määritä konsoli kotikonsoliksi valitsemalla Tee tästä Xbox-kotikonsolini.

Ratkaisu 2: Odota, kunnes voit taas vaihtaa konsoleja

Voit vaihtaa Xbox-kotikonsolina käytettävän konsolin enintään viisi kertaa yhden vuoden aikana. Tämä yhden vuoden jakso alkaa siitä, kun vaihdat Xbox-kotikonsolisi ensimmäisen kerran. Jos saavutat kotikonsolin vaihtamisen vuotuisen rajan, saat sanoman, jossa kerrotaan seuraava päivämäärä, jolloin voit vaihtaa sen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80BD000B ilmenee, kun yrität tehdä konsolista Xbox-kotikonsolisi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?