Virhe 0x80BD003F ilmenee, kun yrität käyttää teemaa Xbox Onessa

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität asettaa ja ajoittaa teemaa Xbox One -konsolissa.

0x80BD003F

Se tarkoittaa, että suuri kontrasti on käytössä. Suuri kontrasti auttaa sinua näkemään näytön elementtejä, mutta estää teemojen ajoittamisen.

Ratkaisu

Voit käyttää ajoitettuja teemoja seuraavasti.

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Siirry kohtaan Asetukset > Helppokäyttötoiminnot > Suuri kontrasti > ja valitse pudotusvalikosta Off (Ei käytössä).

Voit ottaa suuren kontrastin uudelleen käyttöön myöhemmin noudattamalla näitä samoja vaiheita.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80BD003F ilmenee, kun yrität käyttää teemaa Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?