Virhe 0x80A4000A ilmenee, kun käytät Xbox Live -tiliäsi Xbox Onessa

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität käyttää tai hallita Xbox Live -tiliäsi Xbox One -konsolissa:

Kun Xbox ei ole yhdistetty, emme voi kirjata sinua sisään. Näin voi tapahtua, jos et tallenna salasanaasi. Tarkista verkkoyhteytesi ja kirjaudu sisään.

0x80A4000A

Tähän ongelmaan voi olla syynä jokin seuraavista:

• Konsolin yhteys katkesi, kun yritit tallentaa salasanasi konsoliin.
  • Konsolin yhteys katkesi, eikä sinua pystytä kirjaamaan uudelleen sisään, sillä et tallentanut salasanaasi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2018-12-11T07:53:15.7837623+00:00
Ratkaisu 2: Katkaise ja muodosta sitten uudelleen yhteys Xbox Liveen

Katkaise konsolin yhteys Xbox Liveen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Langallinen yhteys: Irrota Ethernet-kaapeli Xbox One -konsolin takaosasta.
    Langaton yhteys:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse kohdasta Järjestelmä > Asetukset ja Verkko > Verkkoasetukset.
    3. Valitse Katkaise langaton yhteys.
  2. Sammuta ja käynnistä Xbox One -konsoli. Kun katkaiset ja kytket konsolin virran, konsoli käynnistetään kokonaan uudelleen.
    1. Sammuta konsoli pitämällä konsolin edessä olevaa virtapainiketta painettuna 10 sekuntia.
    2. Käynnistä konsoli uudelleen painamalla sen virtapainiketta tai Xbox-painiketta.
  3. Muodosta yhteys uudelleen Xbox Liveen.
    Huomautus Lisätietoja yhteyden muodostamisesta on ohjeaiheessa Xbox One -yhteyden muodostaminen ensimmäistä kertaa.
  4. Kirjaudu konsolissa sisään Xbox Live -profiiliisi. Lisätietoja on kohdassa Xbox Onen kirjautumisratkaisu.

Ratkaisu 3: Testaa verkkoyhteys

Katkaise konsolisi virta ja käynnistä se uudelleen, jos et ole vielä tehnyt sitä (katso ratkaisua 2).

Testaa seuraavaksi yhteyttä Xbox Live -palveluun:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse kohdasta Järjestelmä > Asetukset ja Verkko > Verkkoasetukset.
  3. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos ratkaisu toimi, konsolisi muodostaa yhteyden Xbox Liveen: Jos testi epäonnistuu, yritä Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.

Huomautus Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Kyllä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80A4000A ilmenee, kun käytät Xbox Live -tiliäsi Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?