Virhe 0x80BD0006 ilmenee, kun käytät Xbox Onen toimintoja

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen tai yrität käyttää joitakin Xbox Liven toimintoja Xbox One -konsolissa:

0x80BD0006

Tämä saattaa tarkoittaa, että profiilisi on vioittunut.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-11-15T08:35:03.1173660+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2019-11-15T08:35:03.1173660+00:00
Televisio, musiikki ja videot: toimii
2019-11-15T08:35:03.1173660+00:00
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-11-15T08:35:03.1173660+00:00

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ratkaisu 2: Poista tilisi ja lisää pelaajatunnusprofiilisi uudelleen

Voit poistaa profiilisi seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Tili > Poista tilejä.
  3. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
  4. Vahvista valinta valitsemalla Poista.
  5. Kun olet valmis, valitse Sulje.
  6. Käynnistä konsoli uudelleen:
    1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
    2. ValitseKäynnistä konsoli uudelleen.
    3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Voit lisätä profiilisi takaisin konsoliin seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Lisää ja hallitse.
  4.  Valitse Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi salasana ja valitse sitten Enter.
  6. Lue Microsoftin palvelusopimus ja tietosuojatiedot ja valitse sitten Hyväksyn.
  7. Määritä Kirjautumis- ja suojausasetukset ja lisää tilisi Xbox One -konsoliin toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80BD0006 ilmenee, kun käytät Xbox Onen toimintoja" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?