Virhe 0x82323012 tapahtuu, kun yrität käyttää sieppausta Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität käyttää sieppausominaisuutta Xbox Onessa:

0x82323012
Pahoittelumme, emme voineet tallentaa tätä

Huomautus Virhe saattaa johtua siitä, että joissakin peleissä pelikuvan tallentaminen on oletusarvoisesti poistettu käytöstä. Näissä peleissä ei voi tehdä leikkeitä.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman varmistamalla, että olet ottanut konsolissa pelisieppaukset käyttöön. Toimi näin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Asetukset.
  3. Valitse Lähetä ja sieppaa.
  4. Valitse Salli pelisieppaukset.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x82323012 tapahtuu, kun yrität käyttää sieppausta Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?