Virhe 0x82D40004 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen:

0x82D40004

Omistatko tämän pelin tai sovelluksen?

Jos sinulla on pelilevy, aseta se laitteeseen nyt. Varmista muussa tapauksessa, että olet kirjautunut sisään Xbox Liveen. Jos sinulla ei ole oikeuksia pelin pelaamiseen, sinun täytyy ostaa käyttöoikeus Microsoft Storesta.

Tämä saattaa merkitä, että käyttöoikeuksien tarkistamisessa on ongelmia.

Ratkaisu

Aseta pelilevy levyasemaan. Vaikka peli voi olla jo asennettuna tällä Xboxilla, käyttöoikeus pitää tarkistaa fyysiseltä levyltä, ennen kuin peli voidaan käynnistää.

Jos levy on jo levyasemassa, varmista, että se ei ole likainen tai naarmuuntunut. Tarvittaessa puhdista levy pehmeällä, puhtaalla ja hieman kostealla liinalla. Pitele levyä sen reunoista. Älä kosketa levyn ylä- tai alapintaan.

Asenna se sitten uudelleen ja yritä käynnistystä uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x82D40004 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?