Virhe 0x82D40007 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen:

0x82D40007

Kirjaudu sisään sillä tilillä, jolla ostit pelin tai sovelluksen, tai jos kyseessä on vanhentunut kokeiluversio, osta peli tai sovellus Microsoft Storesta. Yksityiskohtaisia ohjeita saat valitsemalla Ohje.

Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on ongelmia käyttöoikeuden tarkistamisen kanssa, koska tilaus on jaettu Xbox-kotikonsolin kautta.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Omistajan on kirjauduttava sisään

Tilauksen omistajan on kirjauduttava sisään tämän pelin pelaamista varten.

Jos joku muu on ostanut pelin, joko hänen on kirjauduttava sisään, jotta voit pelata, tai hänen on määritettävä tämä konsoli omaksi Xbox-kotikonsolikseen. Muut käyttäjät voivat pelata omistajan pelejä hänen omalla koti-Xbox-konsolillaan.

Voit määrittää tämän konsolin omistajan Xbox-kotikonsoliksi seuraavasti:

Heidän on kirjauduttava sisään, avattava opas painamalla Xbox-painiketta ja siirtymällä sitten kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Mukauttaminen > Oma Xbox-kotikonsoli.

Ratkaisu 2: Tarkista tilauksen tila

Varmista, että pelin omistajan tilaus on vielä voimassa. Jos se on vanhentunut tai lukittu erääntyvien laskujen vuoksi, peli tai sovellus ei ole käytettävissä. Voit tarkistaa asian seuraavasti:

1. Pyydä omistajaa kirjautumaan sisään hänen Microsoft-tiliinsä.
  2. Tarkista Palvelut & tilaukset -sivulta, että tilaus on vielä voimassa.

Jos tilaus on vanhentunut, valitse Uudista. Jos se on vanhentunut kokeiluversion tilaus, voit ostaa uuden mallin Microsoft Storesta.

Jos tilauksessa on erääntyviä laskuja, valitse maksa nyt.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x82D40007 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?