Virhe 0x82D40007 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen:

0x82D40007

Omistatko tämän pelin tai sovelluksen?

Jos sinulla on pelilevy, aseta se laitteeseen nyt. Varmista muussa tapauksessa, että olet kirjautunut sisään Xbox Liveen. Jos sinulla ei ole oikeuksia pelin pelaamiseen, sinun täytyy ostaa käyttöoikeus Microsoft Storesta.

Tämä saattaa merkitä, että käyttöoikeuksien tarkistamisessa on ongelmia.

Ratkaisu

Omistajan on kirjauduttava sisään tämän pelin pelaamista varten.

Jos ostit tämän pelin toisella profiililla, kirjaudu sisään kyseisellä profiililla.

Jos joku muu on ostanut pelin, joko hänen on kirjauduttava sisään, jotta voit pelata, tai hänen on määritettävä tämä konsoli omaksi Xbox-kotikonsolikseen. Muut käyttäjät voivat pelata omistajan pelejä hänen omalla koti-Xbox-konsolillaan.

Voit määrittää tämän konsolin omistajan Xbox-kotikonsoliksi seuraavasti:

Pyydä häntä kirjautumaan sisään, avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Mukauttaminen > Oma Xbox-kotikonsoli.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x82D40007 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?