Virhe 0x87DD0004 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox Onelle tai PC:lle

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata sisältöä Xbox One -konsoliin tai PC:lle.

0x87DD0004

Tämä saattaa tarkoittaa, että sisältöä ei voi ladata Microsoft Storesta tai että Xbox Live -palvelussa on ilmennyt ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-21T04:57:25.2092347+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2019-09-21T04:57:25.2092347+00:00
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-09-21T04:57:25.2092347+00:00

Ratkaisu 2: Yritä ladata sisältö uudelleen

Xbox Onessa:

1. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Jono ja korosta sitten peli tai sovellus, jonka yrität ladata.
  3. Jos tilana näkyy Jonossa tai Keskeytetty, valitse peli tai sovellus ja paina valikkopainiketta ja valitse sitten Jatka asennusta.

PC:llä:

1. Avaa Microsoft Store -sovellus.
  2. Valitse kolme pistettä (…) oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse Oma kirjasto.
  4. Jos sovelluksen vieressä lukee Asenna, valitse kyseinen painike. Jos siinä lukee Keskeytetty, valitse latauksen tilarivin viereinen jatkamiskuvake.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x87DD0004 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox Onelle tai PC:lle" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?