Virhe 0x87DD0005 ilmenee Xbox Onessa tai PC:ssä

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä on ongelma tai konsolissa tai PC:ssä on ilmennyt odottamaton virhe.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-22T03:34:17.9402095+00:00
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-09-22T03:34:17.9402095+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2019-09-22T03:34:17.9402095+00:00
Televisio, musiikki ja videot: toimii
2019-09-22T03:34:17.9402095+00:00

Ratkaisu 2: Yritä uudelleen

Riippumatta siitä, mitä olit tekemässä, yritä uudelleen. Joskus jokin asia häiritsee normaaleja toimintoja.

Ratkaisu 3: Käynnistä Xbox tai PC uudelleen

Xbox Onessa:

1. Avaa konsolin virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

PC:llä:

1. Paina Windows-painiketta.
  2. Valitse virtapainike > Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos PC näyttää jumiutuneen, paina laitteen virtanäppäintä noin 10 sekunnin ajan, kunnes PC sammuu. Kun se sammuu, käynnistä se uudelleen painamalla virtanäppäintä.

Ratkaisu 4: Poista peli tai sovellus ja asenna se sitten uudelleen

Xbox Onessa:

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta peli tai sovellus ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  3. Valitse Pelien ja lisäosien hallinta.
  4. Valitse Poista kaikki.
  5. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  6. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  7. Valitse Käynnistä uudelleen.
  8. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen lataa peli tai sovellus ja yritä käynnistää se.

PC:llä:

1. Paina Windows-painiketta ja napsauta peliä tai sovellusta hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista asennus ja vahvista valitsemalla Poista asennus uudelleen.
  3. Paina Windows-painiketta .
  4. Valitse virtapainike > Käynnistä uudelleen.
  5. Kun PC on käynnistynyt uudelleen, avaa Microsoft Store -sovellus.
  6. Valitse kolme pistettä (…) oikeassa yläkulmassa.
  7. Valitse Oma kirjasto.
  8. Jos pelin tai sovelluksen vieressä lukee Asenna, valitse kyseinen painike.

Ratkaisu 5: Palauta laitteen oletusasetukset (viimeisenä keinona)

Xbox Onessa:

Viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa Xboxin oletusasetukset. Tämän valinnan jälkeen konsolin käyttöjärjestelmä asennetaan uudelleen. Verkkoyhteyden nopeuden mukaan se voi kestää jonkin aikaa.

Huomautus Tätä vaihtoehtoa tulee käyttää vain viimeisenä keinona.

Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot > Nollaa konsoli.

Tietokoneessa

Viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa PC:n oletusasetukset. Tämän valinnan jälkeen tietokoneen käyttöjärjestelmä asennetaan uudelleen. Verkkoyhteyden nopeuden mukaan se voi kestää jonkin aikaa.

Huomautus Tätä vaihtoehtoa tulee käyttää vain viimeisenä keinona.

1. Siirry aloitusvalikkoon painamalla Windows-painiketta .
  2. Valitse Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Palautus.
  3. Valitse Palauta tämän tietokoneen oletusasetukset -kohdassa Aloita > Säilytä omat tiedostot.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x87DD0005 ilmenee Xbox Onessa tai PC:ssä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?