Virhekoodi 0x87E1000C ilmenee, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox Onella

Jos pelin tai sovelluksen asennus on edelleen käynnissä, odota, kunnes asennus on päättynyt tai kyseinen nimike on valmis käynnistymään. Yritä käynnistää se sitten uudelleen.

Jos kyseinen nimike ei edelleenkään avaudu, poista pelin tai sovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen:

1. Korosta nimikettä, paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Poista asennus.
  2. Siirry kohtaan Valmis asentamaan, valitse nimike ja noudata näytön ohjeita asentaaksesi sen uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhekoodi 0x87E1000C ilmenee, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?