Virhe 0x87E105DC ilmenee, kun yrität pelata peliä tai käyttää sovellusta

Sinulle ilmaantuu seuraava virhekoodi, kun yrität käyttää peliä tai sovellusta Xbox One -konsolissa.

0x87E105DC

Se saattaa merkitä, että palvelu, joka tarjoaa pelin tai sovelluksen, ei ole käytettävissä tai Xbox Live -palvelussa saattaa olla virtakatkos.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2018-12-19T01:26:14.8506531+00:00

Ratkaisu 2: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Siirry kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Verkko > Verkkoasetukset.
  3. Valitse kohdan Verkkoasetukset oikealta puolelta Testaa verkkoyhteyttä.
    Jos sinulla on yhteysongelmia, katso lisätietoja ohjeaiheesta Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisu.

Samankaltaiset ongelmat

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x87E105DC ilmenee, kun yrität pelata peliä tai käyttää sovellusta" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?