Virhe 0x87E107DF ilmenee, kun yrität käynnistää peliä Xbox Onella

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää peliä Xbox One -konsolissa:

0x87E107DF

Se saattaa merkitä, että lisenssin vahvistuksessa on tilapäinen ongelma, kun Xbox Live -palvelu yrittää käynnistää peliä.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-06-27T06:00:14.5185649+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse System (Järjestelmä) > Settings (Asetukset) > Power & startup (Virta ja käynnistys) > Sammutus tai uudelleenkäynnistys.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen nyt.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x87E107DF ilmenee, kun yrität käynnistää peliä Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?