Virhe 0x87DD0003 ilmenee, kun kirjaudut Xbox Oneen tai PC:n Xbox-sovellukseen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen tai kirjautua sisään Xbox Oneen tai PC:n Xbox-sovellukseen:

0x87DD0003

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä on palvelukatko tai on ilmennyt yhteysvirhe.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-22T20:15:00.5111706+00:00

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Jos palvelun tilasivulla ei asiaankuuluvia voimassa olevia varoitussanomia ja käytät Xbox One -konsolia, yritä ratkaista aikakatkaisuun ja hitaaseen yhteyteen liittyvät ongelmat Xbox Onen suoratoiston laatuongelmien ratkaisun avulla. Jos käytät PC:tä, tutustu kohtaan Xbox-sovelluksen pelien suoratoiston parantaminen Windows 10:ssä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x87DD0003 ilmenee, kun kirjaudut Xbox Oneen tai PC:n Xbox-sovellukseen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?