Virhe 0x87dd0013 ilmenee, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox Onessa

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

0x87dd0013

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-11-19T14:44:43.6725102+00:00

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Ratkaisu 2: Palauta konsolin asetukset

Yritä ratkaista ongelma palauttamalla konsolin asetukset manuaalisesti:

1. Paina konsolin Xbox-painiketta 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu.
  2. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .
  3. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä kirjautua sisään ja käynnistää peli tai sovellus.