Xbox One -sisällön latausvirheet

Saat seuraavat virhekoodit, kun yrität ladata sisältöä Xbox One -konsoliin tai tietokoneeseen:

0x87de0017, 0x87e107ed, 0x87e10804, 0x87e107d1, 0x87e107d7, 0x87E00011, 0x87e10804, 0x97e10804

Tämä saattaa tarkoittaa, että sisältöä ei voi ladata Microsoft Storesta tai että Xbox Live -palvelussa on ilmennyt ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Yritä ladata sisältö uudelleen

Xbox Onessa:

1. Valitse aloitusnäytöllä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Jono ja korosta sitten peli tai sovellus, jonka yrität ladata.
  3. Jos tilana näkyy Jonossa tai Keskeytetty, valitse peli tai sovellus ja paina valikkopainiketta . Valitse sitten Jatka asennusta.

Tietokoneessa:

1. Avaa Microsoft Store -sovellus.
  2. Valitse kolme pistettä (…) oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Oma kirjasto > Lataukset.
  3. Jos sovelluksen vieressä on Asenna-painike, valitse kyseinen painike. Jos painikkeessa lukee keskeytetty, valitse Jatka-nuoli.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä ilmoituksia, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-11-20T04:54:09.0308353+00:00
Televisio, musiikki ja videot: toimii
2019-11-20T04:54:09.0308353+00:00

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -sisällön latausvirheet" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?