Virhe 0x87e00065 ilmenee, kun asennat pelin levyltä Xbox Oneen

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität asentaa pelin levyltä Xbox Oneen:

0x87e00065

Tapahtui jokin virhe. Yritä uudelleen.

Tämä virhe ilmenee, kun levyltä asennettavaa peliä asennetaan samanaikaisesti Microsoft Store -palvelusta.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman poistamalla pelin ja asentamalla sen sitten levyltä offline-tilassa uudelleen. Kun peli on ladattu, siirrä Xbox One takaisin online-tilaan. Toimi näin:

Vaihe 1: Poista pelin asennus:

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja avaa Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta peli ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  3. Valitse Hallitse peliä.
  4. Valitse valikosta Poista kaikki.

Vaihe 2: Siirrä konsoli offline-tilaan:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Siirry offline-tilaan.

Vaihe 3. Asenna peli levyltä:

Kun asetat pelilevyn konsoliin, konsoli tarkistaa, onko peli jo asennettu. Jos peliä ei ole asennettu, sinua pyydetään asentamaan se.

Huomautus Sinua voidaan myös pyytää lataamaan päivitys peliin, ennen kuin pystyt pelaamaan sitä.

Vaihe 4: Siirrä konsoli online-tilaan:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Siirry online-tilaan.