Virhe 0x89231022 ilmenee, kun yrität aloittaa seuruekeskustelun Xbox Onella

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität aloittaa seuruekeskustelun Xbox Onella:

0x89231022

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilauksesi on vanhentunut tai se ei kelpaa, tai tarvitset Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Päivitä Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilauksesi

Jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei kelpaa, Xbox Live Gold- tai Xbox Game Pass Ultimate -tilaukseen liitetty maksutapa on vaihdettava, ennen kuin voit maksaa maksamattoman maksun ja uudistaa tilauksen. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  3. Valitse Seuraava maksu -kohdasta Maksa nyt sen tilauksen kohdalla, jonka maksu on myöhässä.
  4. Valitse Change how you pay for these subscriptions (Muuta näiden tilausten maksutapaa) -sivulta vaihdettava maksutapa avattavasta luettelosta.

Huomautus Jos haluat lisätä uuden maksutavan, valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti, suoraveloitus (vain Saksassa) tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla ohjeiden mukaan. (Kaikki maksutavat eivät ole käytettävissä kaikissa maissa.)

5. Kun olet muuttanut maksutavan, valitse Seuraava. Tällöin maksamattomat laskut siirretään ja uutta maksutapaa veloitetaan välittömästi.

Ratkaisu 2: Hanki Xbox Live Gold -tilaus

Jos haluat hankkia Xbox Live Gold -tilauksen, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyden hankkiminen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x89231022 ilmenee, kun yrität aloittaa seuruekeskustelun Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?