Virhe 0x8b050066 ilmenee, kun käytät Xbox One -konsolia

Saat seuraavan virhekoodin, kun käytät Xbox One -konsolia:

0x8b050066

Se saattaa tarkoittaa, että Xbox Livessä tai konsolissa on ilmennyt odottamaton virhe.

Ratkaisut

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2018-12-14T14:29:29.9775930+00:00

Ratkaisu 2: Kytke ja katkaise Xbox-konsolin virta

Sammuta Xbox pitämällä konsolin edessä olevaa virtapainiketta painettuna 10 sekuntia. Konsolin virta sammuu. Käynnistä sitten konsoli uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista pelin tai sovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen

Jos yrität käyttää peliä tai sovellusta, poista sen asennus ja asenna se uudelleen:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset ja Näytä kaikki.
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset.
  3. Korosta peli tai sovellus, jonka asennus poistetaan, painamalla valikkopainiketta ja valitse sitten Poista asennus.
  4. Valitse Poista kaikki.

Voit sen jälkeen asentaa pelin tai sovelluksen uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla pelin Valmis asennukseen -välilehdestä. Jos haluat ladata pelin uudelleen, valitse pelin nimi Valmiina asennukseen -välilehdestä näytön yläreunasta. Voit etsiä pelin myös hakemalla sitä Microsoft Storesta.

Ratkaisu 4: Palauta konsolin asetukset

Viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa Xboxin asetukset. Tämän valinnan jälkeen konsolin käyttöjärjestelmä asennetaan uudelleen. Verkkoyhteyden nopeuden mukaan se voi kestää jonkin aikaa.

Varoitus Muista valita Nollaa ja säilytä omat pelit ja sovellukset. Muussa tapauksessa konsoli palautetaan tehdasasetuksiinsa.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot.
  2. Valitse Nollaa konsoli.
  3. Valitse Nollaa ja säilytä omat pelit ja sovellukset. Tämä valinta palauttaa käyttöjärjestelmän asetukset ja poistaa kaikki mahdollisesti vioittuneet tiedot pelejä tai sovelluksia poistamatta.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x8b050066 ilmenee, kun käytät Xbox One -konsolia" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?