Virhe 0x903f9008 ilmenee, kun yrität pelata peliä Xbox Onella

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata peliä Xbox Onella:

0x903f9008

Tämä tarkoittaa, että Xbox One -konsoli on offline-tilassa.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Muodosta yhteys Xbox Liveen

Voit ratkaista tämän ongelman muodostamalla yhteyden Xbox Liveen. Toimi näin:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Muodosta yhteys Xbox Liveen.
  3. Valitse Siirry online.

Jos sinulla ongelmia yhteyden muodostamisessa Xbox Liveen, kokeile Xbox One -yhteysvirheen ratkaisua.

Ratkaisu 2: Ota Oma Xbox-kotikonsoli -toiminto käyttöön

Jos käytät tätä Xbox-konsolia säännöllisesti, tee siitä Xbox-kotikonsoli, jotta voit pelata omistamiasi pelejä offline-tilassa. Lisätietoja konsolin määrittämisestä Xbox-kotikonsoliksi on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x903f9008 ilmenee, kun yrität pelata peliä Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?