Virhe 0x91d7000a ilmenee, kun yrität asettaa Blu-ray-levyn Xbox One -konsoliin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität asettaa Blu-ray-levyn Xbox One -konsoliin:

0x91d7000a

Levy on pysäytetty. Varmista, että televisiosi HDMI-tulo tukee HDCP-oikeuksien hallintaa. Kytke muussa tapauksessa konsoli toiseen TV-tuloon.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman poistamalla levyn ja käynnistämällä Xbox One -konsolin uudelleen:

1. Poista Blu-ray-levy konsolista.
  2. Siirrä Xboxin aloitusvalikossa, jossa suuressa sovellusruudussa lukee Blu-ray, kohdistus Blu-ray-ruutuun ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta.
  3. Valitse Lopeta. Jos Lopeta-vaihtoehto ei ole käytettävissä, sovellus on jo suljettu.
  4. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  5. ValitseKäynnistä konsoli uudelleen.
  6. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

7. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, aseta Blu-ray-levy konsoliin.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x91d7000a ilmenee, kun yrität asettaa Blu-ray-levyn Xbox One -konsoliin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?