Virhe 0x97DD001E ilmenee Xbox Onessa

Saat seuraavan virheen Xbox Onessa tai PC:ssä:

0x97DD001E

Tämä tarkoittaa, että sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa Xbox-palveluihin.

Xbox Onessa

1. Käynnistä verkkolaite (todennäköisesti reititin) uudelleen.
  2. Testaa Xbox Live -yhteys:
    1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
    2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Verkko > Verkkoasetukset.
    3. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.

Tietokoneessa

1. Käynnistä Xbox-konsolin oheissovellus.
  2. Valitse Asetukset > Verkko.
  3. Varmista, että Verkon tila -kohdassa sovelluksen tilana on "Yhdistetty".

Jos sama virhe toistuu, katso kohta Xbox Live -palvelun palvelinyhteys estetty Windows 10:ssä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x97DD001E ilmenee Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?