Virhe 0x80070005 ilmenee, kun käynnistät pelin tai sovelluksen Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

0x80070005

Tämä tarkoittaa sitä, että Xbox Live -palvelussa saattaa olla ongelma tai että käynnistettävän kohteen kanssa on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet varoituksia, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten käynnistää peli tai sovellus uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-22T20:50:24.2388593+00:00

Jos saat saman virheen, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 2: Kytke ja katkaise Xbox-konsolin virta

Sammuta Xbox pitämällä konsolin edessä olevaa virtapainiketta painettuna 10 sekuntia. Konsolin virta sammuu. Käynnistä sitten konsoli uudelleen.

Ratkaisu 3: Poista pelin tai sovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen

Jos yrität käyttää peliä tai sovellusta, poista sen asennus ja asenna se uudelleen:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset ja sitten Näytä kaikki.
  2. Valitse Pelit tai Sovellukset.
  3. Korosta peli tai sovellus, jonka asennus poistetaan, painamalla valikkopainiketta ja valitse sitten Poista asennus.
  4. Valitse Poista kaikki.

Voit sen jälkeen asentaa pelin tai sovelluksen uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla pelin Valmis asennukseen -välilehdestä. Jos haluat ladata pelin uudelleen, valitse pelin nimi Valmiina asennukseen -välilehdestä näytön yläreunasta. Voit etsiä pelin myös hakemalla sitä Microsoft Storesta.

Huomautus Asentaminen levyltä ei koske Xbox One S All-Digital Editionia, jossa ei ole optista levyasemaa.

Ratkaisu 4: Palauta konsolin asetukset

Viimeisenä keinona voit yrittää palauttaa Xboxin asetukset. Tämän valinnan jälkeen konsolin käyttöjärjestelmä asennetaan uudelleen. Verkkoyhteyden nopeuden mukaan se voi kestää jonkin aikaa.

Varoitus Muista valita Nollaa ja säilytä omat pelit ja sovellukset. Muussa tapauksessa konsoli palautetaan tehdasasetuksiinsa.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot.
  2. Valitse Nollaa konsoli.
  3. Valitse Nollaa ja säilytä omat pelit ja sovellukset. Tämä valinta palauttaa käyttöjärjestelmän asetukset ja poistaa kaikki mahdollisesti vioittuneet tiedot pelejä tai sovelluksia poistamatta.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80070005 ilmenee, kun käynnistät pelin tai sovelluksen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?