Virhe 80070020 ilmenee, kun käynnistät sovelluksen Xbox One -konsolilla

Saat seuraavan virhekoodin, kun käytät Xbox One -konsolia:

Virhe 80070020

Tämä virhe voi ilmetä, jos yrität käynnistää sovelluksen, joka on jo käynnissä.

Ratkaisut

Jos sovellusta tai peliä on käytetty hiljattain, kokeile seuraavia ratkaisuja:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-23T06:47:05.6208852+00:00

Ratkaisu 2: Lopeta sovellus ja käynnistä se uudelleen

1. Vieritä vasemmalla sauvalla tai suuntaohjaimella alas ja osoita sovellusta aloitusnäytön viimeksi käytettyjen sovellustenosassa.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  3. Valitse Lopeta.
  4. Käynnistä sovellus uudelleen.

Ratkaisu 3:Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä käynnistää sovellus uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta . Yritä käynnistää sovellus uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 80070020 ilmenee, kun käynnistät sovelluksen Xbox One -konsolilla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?