Virhe 800701e7 ilmenee, kun yrität päivittää Xbox Onen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität päivittää Xbox Onea:

800701e7

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisun avulla:

1. Siirry Xbox One -järjestelmäpäivitysratkaisuun.
  2. Valitse Saan virhesanoman tai virhekoodin.
  3. Valitse There was a problem with the update (Päivityksessä ilmeni ongelma).
  4. Valitse 800701e7.
  5. Noudata konsolin päivitysohjeita.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 800701e7 ilmenee, kun yrität päivittää Xbox Onen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?