Virhe 800705b4 ilmenee, kun Xbox-sovellus ei käynnisty päivityksen jälkeen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Xbox-sovelluksen sen päivityksen jälkeen:

800705b4

Tämä saattaa tarkoittaa, että sovellus vioittui sovelluspäivityksen aikana.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-12-17T10:46:12.0407213+00:00

Ratkaisu 2: Poista sovellus ja lataa se uudelleen

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta peli ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta  .
  3. Valitse Hallitse sovellusta.
  4. Valitse valikosta Poista kaikki.
  5. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  6. Valitse Asetukset.
  7. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  8. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, lataa sovellus uudelleen ja yritä käynnistää se uudelleen.