Virhe 0x800705b4 ilmenee konsolin, pelin tai sovelluksen päivityksen jälkeen

Jos näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Xboxia tai peliä tai sovellusta päivityksen jälkeen:

0x800705b4

Se voi tarkoittaa, että päivitys on epäonnistunut.

Yritätkö päivittää Xboxia?

Ratkaisu 1: Sammuta ja käynnistä konsoli

1. Katkaise Xbox One -konsolin virta painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  2. Irrota virtajohto. Odota 10 sekuntia.

Tärkeää Odota 10 sekuntia. Tänä aikana virtalähde nollautuu.

3. Liitä virtajohto ja käynnistä Xbox uudelleen.

Ratkaisu 2: Tee offline-päivitys

Voit suorittaa offline-päivityksen lataamalla Xbox Onen offline-järjestelmäpäivitystyökalun tietokoneelle. Noudata ohjeaiheessa Xbox One -järjestelmäpäivitykset annettuja ohjeita.

Ratkaisu 3: Palauta tehdasasetukset

Jos muu ei auta, voit palauttaa tehdasasetukset:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot.
  3. Valitse Nollaa konsoli.

Yritätkö käynnistää peliä tai sovellusta?

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2018-12-12T17:11:10.2170739+00:00

Ratkaisu 2: Poista pelin tai sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta peli ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta.
  3. Valitse Hallitse peliä.
  4. Valitse Poista kaikki.
  5. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  6. Valitse Asetuksissa > Virta ja käynnistys >Sammuta tai käynnistä uudelleen ja sitten Käynnistä uudelleen nyt.
  7. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen lataa peli tai sovellus ja yritä käynnistää se.

Ratkaisu 3: Sammuta ja käynnistä konsoli

1. Paina Xbox-konsolin etuosassa olevaa virtapainiketta noin kymmenen sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  2. Irrota virtajohto. Odota 10 sekuntia.

Tärkeää Odota 10 sekuntia. Tänä aikana virtalähde nollautuu.

3. Liitä virtajohto ja käynnistä Xbox uudelleen.

Ratkaisu 4: Poista profiilisi ja lisää se uudelleen

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Siirry kohteeseen Asetukset > Tili > Poista tilejä.
  3. Valitse tilisi ja valitse sitten Poista.
  4. Valitse pelaajakuva ja valitse sitten Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja valitse Enter.

Tärkeää Älä valitse kohtaa Get a new email (Hanki uusi sähköpostiosoite).

6. Anna Microsoft-tilin salasana ja valitse sitten Enter.
  7. Lue Microsoftin palvelusopimus ja tietosuojatiedot ja valitse sitten Hyväksyn.

Ratkaisu 5: Palauta tehdasasetukset

Jos muu ei auta, voit palauttaa tehdasasetukset:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
  2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Konsolin tiedot ja sitten Nollaa konsoli.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x800705b4 ilmenee konsolin, pelin tai sovelluksen päivityksen jälkeen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?