Virhe 800706F4 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Xbox One -pelin:

800706F4

Pelin käynnistäminen ei onnistunut, mikä saattaa johtua siitä, miten peli on tallennettu konsoliin.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Yritä käynnistää peli uudelleen

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Valitse peli, jota yrität pelata.

Jos peli ei käynnisty, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä käynnistää peli uudelleen.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta . Yritä käynnistää peli uudelleen.

Ratkaisu 3: Asenna peli uudelleen

Kun asennat pelin uudelleen, konsoliin tallennettu peli korvataan. Asensitpa pelin levyltä tai Microsoft Storesta, sinun on ensin poistettava pelin aikaisemmin asennetun version asennus. Voit poistaa pelin asennuksen seuraavasti:

1. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Valitse peli, jonka asennuksen haluat poistaa.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Poista asennus.

Voit tämän jälkeen asentaa pelin uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla pelin Microsoft Storesta. Jos haluat ladata pelin uudelleen, hae se Microsoft Storesta, valitse se ja valitse sitten Asenna.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.