Virhe 800706F4 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Xbox One -pelin:

800706F4

Pelin käynnistäminen ei onnistunut, mikä saattaa johtua siitä, miten peli on tallennettu konsoliin.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Yritä käynnistää peli uudelleen

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Valitse peli, jota yrität pelata.

Ratkaisu 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Yritä käynnistää peli uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta . Yritä käynnistää peli uudelleen.

Ratkaisu 3: Asenna peli uudelleen

Kun asennat pelin uudelleen, konsoliin tallennettu peli korvataan. Asensitpa pelin levyltä tai Microsoft Storesta, sinun on ensin poistettava pelin aikaisemmin asennetun version asennus. Voit poistaa pelin asennuksen seuraavasti:

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Valitse peli, jonka asennuksen haluat poistaa.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Poista asennus.

Sen jälkeen voit asentaa pelin uudelleen asettamalla levyn laitteeseen tai lataamalla sen uudelleen Microsoft Storesta. Jos haluat ladata pelin uudelleen, hae se Microsoft Storesta, valitse se ja valitse sitten Asenna.

Huomautus Asentaminen levyltä ei koske Xbox One S All-Digital Editionia, jossa ei ole optista levyasemaa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 800706F4 ilmenee, kun käynnistät Xbox One -pelin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?