Virhe 80072EE7 ilmenee, kun yrität avata sisältöä Xbox One -konsolilla

Saat seuraavan virheen, kun yrität avata sisältöä Xbox One -konsolilla.

Virhe 80072EE7

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsoli ei pystynyt lataamaan resurssia, jonka yritit avata. Yleensä tämä virhe ilmenee, kun verkkoyhteysvirhe estää resurssin nimeä selvittämästä IP-osoitetta.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: Rajoitettu
2018-09-19T09:57:14.0000000-07:00

Ympäristöt:

Xbox One, Xbox Windows 10:ssä

Palvelut:

Ladattavien kohteiden ostaminen

Viimeisin päivitys

Uskomme löytäneemme ongelman, joka aiheutti joidenkin jäsenten ongelmat aikaisemmin ostetun sisällön löytämisestä tai uuden sisällön ostamisesta. Kiitos kärsivällisyydestäsi, yritämme ratkaista ongelman.

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteystesti

1. Käynnistä verkkolaite uudelleen.
  2. Testaa Xbox Live -yhteys:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Verkko.
    5. Valitse Verkkoasetukset.
    6. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 80072EE7 ilmenee, kun yrität avata sisältöä Xbox One -konsolilla" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?