Virhe 80151906 ilmenee, kun muodostat yhteyden Xbox 360 -pelistä Xbox Liveen

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität pelata Xbox 360 -peliä Xbox One- tai Xbox 360 -konsolilla.

80151906

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Käynnistä konsoli uudelleen

Xbox Onessa:

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Yritä uudelleenkäynnistyksen jälkeen käynnistää peli uudelleen.

Xbox 360 -konsolissa:

Ratkaisu 2: Poista pelin ja lisäsisällön asennus

Xbox Onessa

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Korosta peli tai sovellus ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  3. Valitse Pelien ja lisäosien hallinta.
  4. Valitse Poista kaikki.
  5. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  6. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  7. Valitse Käynnistä uudelleen.
  8. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen lataa peli tai sovellus ja yritä käynnistää se.

Xbox 360:ssä

1. Siirry pelin asennuksen poistamista varten kohtaan Pelin asentaminen Xbox 360 -kiintolevylle, pelaaminen tai poistaminen.
  2. Siirry pelin uudelleenasennusta varten kohtaan Aiemmin ladatun tai ostetun sisällön lataaminen uudelleen Xbox 360:een.

Valinnainen: Ilmoita ongelmasta

Voit myös ilmoittaa tämän ongelman Xbox Insider -keskuksen sovelluksessa, niin voimme tutkia asiaa tarkemmin.

1. Jos sitä ei ole vielä asennettu, asenna Xbox Insider -keskuksen sovellus konsoliin.
  2. Pidä Xbox-painiketta painettuna ohjaimessa.
  3. Valitse virtavalikosta Ilmoita ongelmasta.
  4. Kuvaile yksityiskohtaisesti ongelmaa, mukaan lukien sen tapahtuma-aikaa, näitkö tiettyjä virhekoodeja tai viestejä ja käytitkö tiettyjä pelejä, ohjelmistoja, laitteistoa tai lisälaitteita, kun ongelma ilmeni.

Jos haluat pyytää lisää ohjeita yhteisöltä, siirry Xbox-keskustelupalstoille.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 80151906 ilmenee, kun muodostat yhteyden Xbox 360 -pelistä Xbox Liveen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?