Virhe 8015DC01 ilmenee, kun käytät Xbox Onea tai PC:tä

Saat seuraavan virhekoodin, kun käytät Xbox One -konsolia tai PC:tä:

8015DC01

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsoli tai PC on päivitettävä. Kun käynnistät konsolin tai PC:n uudelleen, se lataa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

Ratkaisut

Voit yrittää ratkaista tämän ongelman seuraavilla tavoilla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-21T10:55:55.2094787+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli tai PC uudelleen

Xbox Onessa:

Käynnistä konsoli saatavilla olevien päivitysten lataamiseksi uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä toistaa sisältöä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

PC:llä:

1. Paina PC:n Windows-painiketta .
  2. Valitse virtapainike > Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos PC näyttää jumiutuneen, paina laitteen virtanäppäintä noin 10 sekunnin ajan, kunnes PC sammuu. Kun se sammuu, käynnistä se uudelleen painamalla virtanäppäintä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 8015DC01 ilmenee, kun käytät Xbox Onea tai PC:tä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?