Virhe 8015DC12 ilmenee, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox Onella tai PC:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolilla tai PC:llä:

8015DC12

Tämä tarkoittaa, että sinun on ehkä odotettava muutama minuutti, ennen kuin yrität toistaa sisällön uudelleen, tai sinun on käynnistettävä konsoli tai PC uudelleen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-06-26T12:44:38.5298059+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

Voit ratkaista ongelman käynnistämällä Xbox One -konsolin uudelleen ja yrittämällä sitten käynnistää pelin tai sovelluksen uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Yritä sisällön toistamista uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta . Yritä sisällön toistamista uudelleen.

PC:llä

1. Paina PC:n Windows-painiketta .
  2. Valitse virtapainike > Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos PC näyttää jumiutuneen, paina laitteen virtanäppäintä noin 10 sekunnin ajan, kunnes PC sammuu. Kun se sammuu, käynnistä se uudelleen painamalla virtanäppäintä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 8015DC12 ilmenee, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox Onella tai PC:llä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?