Virhe 8027025A ilmenee, kun yrität kirjautua sisään tai käynnistää Xbox One -sovelluksen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään tai käynnistää Xbox One -sovelluksen:

8027025A

Tähän ongelmaan voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Sovellus ei latautunut odotetussa ajassa.
  • Profiilissasi on ilmennyt sisäänkirjautumisongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-22T04:21:17.7005638+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä sovellus uudelleen

Aloita sulkemalla sovellus:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse sitten Aloitus.
  2. Paina valikkopainiketta , kun sovelluksen ruutu on korostettu.
  3. Valitse Lopeta.

Odota vähintään 10 sekuntia ja käynnistä sovellus uudelleen.

Ratkaisu 3: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 8027025A ilmenee, kun yrität kirjautua sisään tai käynnistää Xbox One -sovelluksen" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?