Virhe 80A40002 ilmenee, kun yrität kirjautua sisään tai palauttaa profiilisi Xbox One -konsolissa

Saatat nähdä seuraavan virhesanoman, kun yrität

• kirjautua sisään Xbox Live -profiiliisi Xbox One -konsolilla
  • palauttaa profiilisi Xbox One -konsoliin.

0x80A40002

Ilmeni ongelma, emmekä pystyneet jatkamaan

Tämä voi tarkoittaa seuraavaa:

• Xbox Live -yhteydessä on ongelma.
  • Microsoft-tilissäsi on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-20T20:36:54.7371592+00:00

Ratkaisu 2: Kirjaudu ulos Xbox Livestä

Jos et pysty lataamaan profiiliasi tai sinulla on muita ongelmia, kun olet kirjautuneena Xbox Liveen, kirjaudu ulos ja sitten uudelleen sisään:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta , valitse Aloitus ja valitse sitten pelaajakuvasi.
  2. Valitse pelaajakuva, josta haluat kirjautua ulos, ja valitse sitten Kirjaudu ulos.
  3. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Kirjaudu sisään tai sano ”Xbox, kirjaudu sisään".
  4. Valitse tili, johon haluat kirjautua sisään, ja paina sitten A-painiketta .

Ratkaisu 3: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Verkko > Verkkoasetukset.
  3. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Huomautus Jos saat Kaikki hyvin -sanoman, yritä kirjautua sisään Xbox-profiiliisi. Jos saat virhesanoman, perehdy Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisuun.

Ratkaisu 4: Poista ja palauta Xbox-profiilisi

Vaihe 1: Poista Xbox-profiilisi konsolista

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
    2. Valitse Asetukset > Tili > Poista tilejä.
    3. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    4. Vahvista valinta valitsemalla Poista.
    5. Kun olet valmis, valitse Sulje.
    6. Käynnistä konsoli uudelleen:
      1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
      2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
      3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Vaihe 2: Kytke ja katkaise Xbox One -konsolin virta

Lisätietoja konsolin virran kytkemisestä ja katkaisemisesta on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin uudelleenkäynnistäminen tai virran katkaiseminen ja kytkeminen.

Vaihe 3: Palauta profiilisi konsoliin

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse oppaan yläosassa Sisäänkirjautuminen.
    3. Valitse Lisää ja hallitse.
    4. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Enter.
    5. Vahvista tilisi tietosuoja-asetukset. Näitä käytetään kaikissa Xbox One -konsoleissa, joihin kirjaudut. Valitse Seuraava.
    6. Valitse Valitse väri -näytössä aloitusnäyttösi väri, niin erotut helposti muista saman konsolin käyttäjistä. Valitse Seuraava.
    7. Sinua muistutetaan profiiliisi liittyvästä pelaajakuvasta. Valitse Seuraava.
    8. Valitse Tallenna salasanani tai Kysy salasanaani. Profiilisi on nyt ladattu konsoliin Huomautus Voit hallita tilisi käyttöoikeuksia valitsemalla Kysy salasanaani. Muussa tapauksessa kuka tahansa voi kirjautua konsolilla tiliisi ilman lupaasi. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet kirjautumassa konsoliin, jota et omista tai jonka jaat muiden kanssa.

Ratkaisu 5: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys toimimalla Xbox One -yhteysvirheen ratkaisun mukaan.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 80A40002 ilmenee, kun yrität kirjautua sisään tai palauttaa profiilisi Xbox One -konsolissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?