Virhe 80A40004 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Live -tiliisi Xbox One -konsolissa tai Xbox.comissa

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Live -tiliisi Xbox One -konsolissa tai Xbox.comissa:

Sisäänkirjautuminen epäonnistui. Yritä muutaman minuutin kuluttua uudelleen tai tarkista tilisi kirjautumalla sisään osoitteessa account.live.com.
80A40004

Tähän ongelmaan voi olla syynä jokin seuraavista:

• Microsoft-tilisi laskutustiedot on päivitettävä.
  • Verkkoyhteydessä on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Unohditko salasanasi? Palauta salasanasi.
  2. Valitse Muokkaa suojaustietoja.
  3. Vahvista suojaustietosi. Varmista esimerkiksi, että puhelinnumero, vaihtoehtoinen sähköpostiosoite ja suojauskysymys on annettu oikein.
  4. Siirry Laskutus-kohtaan ja valitse Laskutustiedot.
  5. Tarkista Microsoft-tilisi laskutustiedot. Varmista esimerkiksi, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että Microsoft-tilin maksutiedot vastaavat täsmällisesti luottokorttiyrityksen käyttämiä tietoja kirjainkokoa myöten.
  6. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistäsi.
  7. Kirjaudu sisään Xbox Live -profiiliisi Xbox One -konsolissa.

Ratkaisu 2: Poista ja palauta Xbox Live -profiilisi

Lataa profiilistasi Xbox Live -palvelimilta uusi versio toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Poista Xbox Live -profiilisi konsolista:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta. Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Poista tilejä.
    3. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    4. Vahvista valinta valitsemalla Poista.
    5. Kun olet valmis, valitse Sulje.
    6. Käynnistä konsoli uudelleen:
      1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
      2. ValitseKäynnistä konsoli uudelleen.
      3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

2. Palauta tilisi konsoliin:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta. Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse oppaan yläosassa Sisäänkirjautuminen.
    3. Valitse Lisää ja hallitse.
    4. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Enter.
    5. Vahvista tilisi tietosuoja-asetukset. Näitä käytetään kaikissa Xbox One -konsoleissa, joihin kirjaudut. Valitse Seuraava.
    6. Valitse Valitse väri -näytössä aloitusnäyttösi väri, niin erotut helposti muista saman konsolin käyttäjistä. Valitse Seuraava.
    7. Sinua muistutetaan tiliisi liittyvästä pelaajakuvasta. Valitse Seuraava.
    8. Valitse Tallenna salasanani tai Kysy salasanaani. Tilisi ladataan nyt konsoliin.

Ratkaisu 3: Palauta verkkolaitteen asetukset, käynnistä konsoli uudelleen ja testaa verkkoyhteys

Katkaise ja kytke virta seuraavasti:

1. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta viiden minuutin ajaksi. Jos käytössäsi on reititin ja modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
    2. Kytke virtakaapeli viiden minuutin kuluttua modeemiin tai yhdyskäytävään, ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
    3. Jos käytössä on reititin, kytke virtakaapeli reitittimeen ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
    4. Käynnistä konsoli uudelleen:
      1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
      2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
      3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

5. Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun:
      1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
      2. Valitse Asetukset > Verkko > Verkkoasetukset.
      3. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 80A40004 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Live -tiliisi Xbox One -konsolissa tai Xbox.comissa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?