Virhe 80A40008 ilmenee Xbox Onen yhteys- tai tiliongelman vuoksi

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox-profiiliisi tai palauttaa profiilisi Xbox One -konsolissa:

Ilmeni ongelma, emmekä pystyneet jatkamaan

0x80A40008

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -yhteydessä on ongelma.
  • Annoit väärät Microsoft-tilin tiedot (sähköpostiosoitteen tai salasanan).
  • Microsoft-tilissäsi on ongelma.
  • Xbox One -konsoliin on tallennettu liian monta tiliä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-21T07:33:13.1986322+00:00

Ratkaisu 2: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Verkko > Verkkoasetukset.
  3. Vieritä oikealle ja valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos saat Kaikki hyvin -sanoman, kirjaudu sisään Xbox-profiiliisi. Jos et saa tätä sanomaa, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.

Ratkaisu 3: Poista tilisi ja lisää se uudelleen

1. Poista tilisi konsolista. Toimi näin:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
    2. Valitse Asetukset > Tili > Poista tilejä.
    3. Vieritä oikealle ja valitse tilisi korostamalla se.
    4. Valitse Poista.
  2. Käynnistä konsoli uudelleen. Toimi näin:
    1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
    2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
    3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

1. Lisää tilisi uudelleen konsoliin. Toimi näin:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta ja valitse Sisäänkirjautuminen.
    2. Vieritä alas Tilien hallinta -kohtaan.
    3. Valitse Lisää uusi.
    4. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Enter.
    5. Vahvista tilisi tietosuoja-asetukset. Näitä käytetään kaikissa Xbox One -konsoleissa, joihin kirjaudut.
    6. Valitse Seuraava.
    7. Valitse Valitse väri -näytössä aloitusnäyttösi väri, niin erotut helposti muista saman konsolin käyttäjistä.
    8. Valitse Seuraava.
    9. Kun sinua muistutetaan profiiliisi liittyvästä pelaajakuvasta, valitse Seuraava.
    10. Valitse kirjautumisasetukset.
Ratkaisu 4: Poista kaikki konsolissa olevat tilit

Jos konsoliin on tallennettu suuri määrä tilejä, poista ne kaikki ja käynnistä konsoli uudelleen, ennen kuin lisäät tilisi uudelleen edellä olevassa ratkaisussa 3 kuvatulla tavalla.

Jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään, vaikka olet poistanut kaikki tilit ja lisännyt omasi, sinun on palautettava konsolin tehdasasetukset. Lue ja noudata tässä annettuja ohjeita huolellisesti.

Varoitus Jos palautat konsolin tehdasasetukset, kaikki tilit, sovellukset, pelit, tallennetut pelit ja asetukset poistetaan. Kaikki sisältö, jota ei ole synkronoitu Xbox Live ‑palveluun, menetetään. Konsoli synkronoidaan automaattisesti Xbox Liven kanssa, kun se on yhteydessä palveluun.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 80A40008 ilmenee Xbox Onen yhteys- tai tiliongelman vuoksi" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?