Virhe 87DD0006 ilmenee, kun yrität kirjautua Xbox Liveen Xbox Onella tai PC:llä

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään Xbox Liveen Xbox One -konsolilla tai PC:llä:

87DD0006

Tämä saattaa tarkoittaa, että palvelussa oli käyttökatko juuri ennen kuin yritit kirjautua sisään.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-21T04:32:21.9446408+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli tai PC uudelleen

Xbox One -konsolilla:

1. Avaa konsolin virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta  painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

PC:llä:

1. Paina PC:n Windows-painiketta .
  2. Valitse virtapainike > Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos PC näyttää jumiutuneen, paina laitteen virtanäppäintä noin 10 sekunnin ajan, kunnes PC sammuu. Kun se sammuu, käynnistä se uudelleen painamalla virtanäppäintä.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 87DD0006 ilmenee, kun yrität kirjautua Xbox Liveen Xbox Onella tai PC:llä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?