Virhe 87DD000D ilmenee, kun käytät Xbox One -konsolia tai PC:tä

Näet seuraavan virheen, kun yrität pelata peliä tai avata muuta ostamaasi sisältöä Xbox One -konsolilla.

• Virhe 87DD000D

Tämä virhe osoittaa, että emme pystyneet tarkistamaan avattavan nimikkeen käyttöoikeutta.

Ratkaisu

Korjaa ongelma muodostamalla yhteys Xbox Live -palveluun sisällön ostamiseen käytetyltä tililtä. Jos olet kirjautunut sisään toiselle tilille Xbox Onella, ota selvää, miten profiilin vaihtaminen Xbox Onessa tapahtuu. Jos käytät PC:tä, siirry kohtaan Vaihtaminen Microsoft-tilien välillä Windows 10:n Xbox-sovelluksella.

Huomautus Perehdy ohjeaiheeseen Tietoja Koti-Xbox-asetuksesta ja ota selvää, miten voit määrittää Xbox One -konsolisi ensisijaiseksi konsoliksi.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 87DD000D ilmenee, kun käytät Xbox One -konsolia tai PC:tä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?