Virhe 0x87dd001a ilmenee, kun käytät Xbox Onea

Saat Xbox Onen käytön aikana seuraavan virhekoodin:

0x87dd001a

Se tarkoittaa, että Xbox-konsoli ei ole yhteydessä Xbox Liveen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet siellä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2018-12-14T07:26:07.5806956+00:00

Ratkaisu 2: Verkkoyhteyden testaaminen

Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Verkko. Verkkoasetukset. Valitse Test network connection ja noudata ruudulla näkyviä ohjeita.

Ratkaisu 3: Tarkista asennusten tila

Jos yhteys toimii, pelisi ehkä päivitettävä. Yritä käynnistää se uudelleen.

Jos se ei toimi:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset, Katso kaikki ja valitse sitten Päivitykset. Jos pelisi tarvitsee päivityksen, se näkyy tässä luettelossa.
  2. Valitse peli, hyväksy päivitys ja käynnistä peli uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x87dd001a ilmenee, kun käytät Xbox Onea" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?