Virhe 0x87dd001a ilmenee, kun käytät Xbox Onea tai PC:tä

Saat Xbox Onen tai PC:n käytön aikana seuraavan virhekoodin:

0x87dd001a

Se tarkoittaa, että Xbox tai PC ei ole yhteydessä Xbox Liveen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet siellä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-18T19:42:40.1654640+00:00

Ratkaisu 2: Verkkoyhteyden testaaminen

Xbox Onessa:

Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta ja siirry sitten kohtaan Järjestelmä > Asetukset > Verkko. Verkkoasetukset. Valitse Testaa verkkoyhteyttä ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Tietokoneessa:

1. Valitse Windows-painike > Käynnistä > Asetukset > Verkko ja Internet > Verkon vianmääritys.

Ratkaisu 3: Tarkista asennus

Jos yhteys toimii, pelisi on ehkä päivitettävä. Yritä käynnistää se uudelleen.

Jos se ei toimi, tarkista pelin päivitykset:

Xbox Onessa:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Omat pelit ja sovellukset > Näytä kaikki > Päivitykset. Jos pelisi tarvitsee päivityksen, se näkyy luettelossa.
  2. Valitse peli, hyväksy päivitys ja käynnistä peli uudelleen.

Tietokoneessa:

1. Avaa Microsoft Store -sovellus.
  2. Valitse kolme pistettä (…) oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Lataukset ja päivitykset.
  3. Jos pelisi tarvitsee päivityksen, se näkyy luettelossa.
  4. Valitse peli, hyväksy päivitys ja käynnistä peli uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x87dd001a ilmenee, kun käytät Xbox Onea tai PC:tä" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?