Virhe 87DE0003 ilmenee, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

87DE0003

Tämä tarkoittaa, että Xbox ei löytänyt käyttöoikeustietoja tälle nimikkeelle Storesta.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2019-09-18T19:54:23.5139147+00:00
Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-09-18T19:54:23.5139147+00:00

Ratkaisu 2: Testaa verkkoyhteys

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta ja valitse Järjestelmä.
  2. Valitse Asetukset > Verkko > Verkkoasetukset.
  3. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos et näe konsolin Internet-yhteyden vahvistavaa sanomaa, suorita ongelman vianmääritys noudattamalla Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisun ohjeita.

Ratkaisu 3: Käynnistä konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 87DE0003 ilmenee, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?