Virhe 87E00008 ilmenee, kun käynnistät pelin Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun käynnistät Xbox One -pelin:

87E00008

Tämä saattaa tarkoittaa, että peli ei asentunut oikein tai että sen päivitys on odottamassa. Näin saattaa käydä myös silloin, jos peliä on siirretty tallennuslaitteiden välillä tai jos se on käynnistetty päivityksen asennuksen aikana.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2019-09-24T09:06:28.1804346+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista, onko pelillä odottavaa päivitystä

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Etsi peli, jota yrität pelata.

Jos peliruutu näkyy himmennettynä ja siinä näkyy edistymispalkki, päivitystä asennetaan. Odota, kunnes prosessi on suoritettu loppuun. Näet peliruudun oikeassa yläkulmassa *-kuvakkeen, kun peli on päivitetty.

Yritä käynnistää peli uudelleen.

Ratkaisu 3: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa virtakeskus pitämällä Xbox One -ohjaimen keskellä olevaa Xbox-painiketta painettuna.
  2. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  3. Valitse Käynnistä uudelleen.
  4. Yritä käynnistää peli uudelleen.

Huomautus Jos konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta  noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta . Yritä käynnistää peli uudelleen.

Ratkaisu 4: Asenna peli uudelleen

Kun asennat pelin uudelleen, konsoliin tallennettu peli korvataan ja päivitys käynnistetään tarvittaessa. Asensitpa pelin levyltä tai Microsoft Storesta, sinun on ensin poistettava pelin aikaisemmin asennetun version asennus. Voit poistaa pelin asennuksen seuraavasti:

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelit.
  3. Valitse peli, jonka haluat asentaa uudelleen.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Poista asennus.

Asenna tämän jälkeen peli uudelleen asettamalla levy laitteeseen tai lataamalla peli Microsoft Storesta. Jos haluat ladata pelin uudelleen, hae se Microsoft Storesta, valitse se ja valitse sitten Asenna.

Huomautus Asentaminen levyltä ei koske Xbox One S All-Digital Editionia, jossa ei ole optista levyasemaa.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 87E00008 ilmenee, kun käynnistät pelin Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?