Virhe 87E00010 ilmenee, kun kopioit tai siirrät peliä tai sovellusta Xbox Onessa

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität kopioida tai siirtää peliä tai sovellusta Xbox One -konsolissa:

87E00010

Ratkaisu

Ratkaise virhe poistamalla pelin tai sovelluksen asennus ja asentamalla se uudelleen, ennen kuin yrität kopiointia tai siirtämistä uudelleen:

Poista pelin tai sovelluksen asennus

1. Aloita aloitusnäytöstä. (Avaa opas napauttamalla Xbox -painiketta ja valitse sitten Aloitus.)
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Korosta sisältö, jonka asennuksen haluat poistaa.
  4. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
  5. Valitse Hallitse sovellusta tai Hallitse peliä.
  6. Korosta sovelluksen tai pelin nimi ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta uudelleen.
  7. Valitse Poista asennus.

Asenna peli tai sovellus uudelleen

1. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse joko Sovellukset tai Pelit ja siirry sitten Valmis asennukseen -välilehti.
  3. Valitse peli tai sovellus lataamista ja uudelleenasennusta varten.
  4. Kun peli tai sovellus on asennettu uudelleen, yritä sen kopioimista tai siirtämistä uudelleen.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 87E00010 ilmenee, kun kopioit tai siirrät peliä tai sovellusta Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?