Virhe 0x90072EE7 ilmenee, kun yrität avata sisältöä Xbox One -konsolissa.

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität avata sisältöä Xbox One -konsolissa:

Virhe 0x90072EE7

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsoli ei pystynyt lataamaan sisältöä, jonka yritit avata.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tule takaisin ja yritä hetken kuluttua uudelleen

Tämä ongelma korjautuu yleensä itsestään. Jos ei, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2019-09-16T00:41:53.5697286+00:00

Ratkaisu 3: Testaa Xbox Live -yhteys

1. Käynnistä verkkolaite (todennäköisesti reititin) uudelleen.
  2. Testaa Xbox Live -yhteys:
    1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse Järjestelmä > Asetukset > Verkko.
    3. Valitse Verkkoasetukset.
    4. Valitse Vianmääritys-sarakkeessa Testaa verkkoyhteys.

Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x90072EE7 ilmenee, kun yrität avata sisältöä Xbox One -konsolissa." vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?