Virhe E102 ilmenee, kun yrität käynnistää konsolin

Näet jonkin seuraavista virhekoodeista, kun yrität käynnistää konsolin:

• E102
  • E102 xxxxxxxx xxxxxxxx

Huomautus x-merkit vaihtelevat.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman Xbox One -käynnistysvirheen vianmäärityksen avulla:

1. Siirry Xbox Onen käynnistysvirheen vianmääritykseen.
  2. Vieritä näytössä alas ja valitse E102.
  3. Noudata vianmäärityksen ohjeita.

Ratkesiko ongelma?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe E102 ilmenee, kun yrität käynnistää konsolin" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?