Virhe PBR9000 ilmenee, kun ostat sisältöä Xbox One -konsolista

Näet seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität ostaa sisältöä Xbox One -konsolista:

• PBR9000
  • Yläraja on saavutettu siinä kuinka paljon rahaa voit kuluttaa Microsoft Storessa tänään Xbox Oneen.

Tämä ilmoitus saattaa tarkoittaa, että olet saavuttanut tilisi päivittäisen ostosrajoituksen. Se voi tarkoittaa myös, että laskutustiedot ovat virheelliset tai puutteelliset.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Odota yhden päivän ajan
Jos olet ostanut sisältöä äskettäin, odota vuorokausi ja yritä sitten ostoa uudelleen.

Ratkaisu 2: Tarkista laskutustietosi
Tämä virhe voi myös tarkoittaa, että sinun täytyy ehkä lisätä tai päivittää laskutustietoja. Toimi näin:

1. Paina valikkopainiketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Maksaminen ja laskutus.
  4. Valitse Lisää laskutustietoja tai Muuta laskutusosoitetta.
  5. Anna tai päivitä laskutustietosi.